Yaşam 01 Ocak 2021 - 05:50:46

Kaşların Çabuk Çıkmaması İçin Ne Yapmalı?

Kaşların Çabuk Çıkmaması İçin Ne Yapmalı?

Kaşların çabuk çıkmaması için birtakım doğal yöntemler uygulanabilir ve bunun yanı sıra sürekli aldırmaktan ziyade belirli aralıklar aldırılarak daha geç uzamaya alıştırılabilir.

Kaşların Uzamaması İçin Ne Yapmalı?

Birçok kadının ve zaman zaman erkeğin ortak problemi hızlı çıkan ve çabuk uzayan kaşlardır. Kaşlar bir yüzün görünümü için oldukça önemlidir. Dağınık kaşların fiziksel olarak hoş bir görüntü oluşturmadığı düşüncesi ve ile birçok insan kaşları için farklı formüller denemektedir. Bazı kaşlar geç uzar ve seyrek çıkar. Bazıları ise aşırı gürdür ve anında uzama sağlarlar. Kaşlarda asıl dengenin kurulabilmesi için doğal bazı yöntemlerin uygulanması gerekmektedir.

Eğer ki kaşların hızlı uzamasından şikayetçiyseniz ve sürekli kuaföre gitmek zorunda kalıyorsanız kendiniz hafif toparlayabilirsiniz. Şöyle ki kaşınızı aldırdıktan sonra hafif uzamaya başladığınız hemen dokunmayın. Biraz daha uzadığında mevcut şeklini bozmadan dağınıklığı toparlayabilirsiniz. Böylece kuaföre gitme süresini uzatmış olursunuz. Bu yöntem aynı zamanda kaşları seyrek olanlar için de faydalıdır. Çünkü kaşı seyrek olanlar bu metot ile kaşların dağılmadan, bozulmadan ve kötü bir görüntüye sahip olmadan uzamasını sağlayacaktır.

Kaşların Çabuk Çıkmaması İçin Yöntemler Nelerdir?

Kaşınızı hafiften uzamaya başladığı an almaya başlarsanız çabuk çıkmasını sağlarsınız. Kaşınızı sürekli almaya alıştırmamalısınız. Elinizde sürekli cımbızlı kaş almak kaşlarınızın devamlı olarak uzamasına neden olmaktadır. Bu nedenle biraz dinlenmeye bırakabilirsiniz.

Erkekler de günümüzde kaşın aşırı ve dağınık uzması durumundan şikayetçi hale gelmiştir fakat kaşların çıkmasını engelleyen bir yöntem bulunmamaktadır. Erkeklerde kaş ortası çıkmaması için ne yapmalıyız ya da tek kaş görünümü nasıl yok edilir sorularının çok da belirgin bir cevabı ne yazık ki yoktur. Bu durumu önlemenin tek yolu kaşları her çıktığında almamaktır. Bazı zamanlarda uzamasını sağlamak ve arada bir toparlamaktadır. Kaşınızı ne kadar az alırsanız o kadar geç çıkacaktır.

Özellikle adet dönemlerinde kaşlar çok hızlı uzamaktadır. Bu nedenle kaşların daha geç çıkmasını istiyorsanız adet döneminde, 3 gün öncesinde ve sonrasında kaş aldırmayınız.

Alınan Kaşın Tekrar Çıkması ve Kaş Küsmesi

Yüzümüzün şeklini belirleyen kaşlar yanlış alındığında şekil bozukluğu gibi durumlar oluşabilir. Kaş küsmesi tam olarak kaşın fazla ve yanlış alınması durumunda ortaya çıkmaktadır. Alınan kaşın tekrar çıkmasını geciktirir ve seyrekleşme gibi etkiler meydana getirir.

Kaşların alındıktan sonra vücut yapısına bağlı olarak tekrar çıkma süresi bulunmaktadır. Bu kişiden kişiye değişmektedir. Kimisinde 1 hafta kimisinde 2 hafta ve daha uzun sürede gerçekleşebilir. Bu sürenin uzaması ya da kısalması için uygulanan yöntemler farklılık içerir. Eğer ki kaşlarınız uzun süre çıkmıyorsa bakım yapmalısınız. Eğer ki kısa sürede hemen çıkıyorsa alma metodunda değişiklik uygulamalısınız.

Kaş Nasıl Alınır? Püf Noktaları Nelerdir?

Kadınlar için oldukça önemli olan kaş aldırma özel bir yetenek istemektedir. Kaşın kişinin yüz şekline uygun olarak alınması gerekir. Her kaş şekli herkes için doğru değildir. Bunun yanında alınan kaşın şekli, inceliği ve kalınlığı da yüz şekline göre belirlenmelidir.

Yüz şekline göre kaş modellerine kısaca bakacak olursak; yuvarlak yüz kaş şekli keskin açılı ve hafif köşeli tercih edilmelidir ya da kare şeklinde bir yüzünüz varsa, kare yüz kaş şekli hafif yuvarlak hatlarla belirginleştirmelidir diyebiliriz. Uzun yüz için kaş modellerinde ise kalın kaşların kesinlikle tercih edilmediğini görürüz. Oval bir yüzünüz varsa doğal açılı, yumuşak görünümlü kaşlara sahip olmalısınız. Bu özelliklere dikkat edilerek kaş şekli belirlenmelidir. Kaş şekli yüz ile uyumlu olursa çıksa bile çok uzamadan göze çarpmaz. Kaşların çabuk çıkmaması için şekline önem vermeniz gerekmektedir.

  • kaşların çabuk çıkmaması
  • kaşların hızlı uzamaması
  • alınan kaşın tekrar çıkması
  • kaş küsmesi
Yorumlar
Henüz yorum yazılmadı. İlk yorumu sen yaz!
yorum yaz
Gece Uyurken Kilo Verilir mi?